Kasvatus

Hippiäisen kasvattamat hevoset ja ponit saavat kasvattiliitteen Hippiäisen tai HPP. Suomenhevoset ja suomenpienhevoset liitteen Hippiäisen ja shetlanninponit HPP (aikaisemmin on myös suomenhevosilla ollut HPP liitettä). Kasvatuksessa pyrimme luomaan terveitä, hyväluonteisia, kapasiteetikkaita sekä kauniita hevosia. Ja juuri tuossa tärkeysjärjestyksessä.
Kun valitsemme siitokseen hevosia kiinnitämme paljon huomiota niiden terveyteen ja käyttökelpoisuuteen. Huonot tavat pyrimme kitkemään pois, jos ne ovat haitaksi hevoselle itselleen tai muille.

Myyntiehdot ovat tarkat ja niitä tulee noudattaa viimeiseen asti. Mikäli niitä ei noudateta joudumme ottamaan kasvatin takaisin hoiviimme tai mahdollisesti myymään toiselle, paremmalle omistajalle.

Merkinnät kasvatin sivuilla
Kasvatin sivuille tulee merkitä kasvattajaksi Hippiäinen / Fetch linkitettynä. Sivuilta tulee myös löytyä vanhemmat linkitettynä, virallinen nimi, syntymäaika, skp, rotu sekä ikääntyminen. Mitään näistä tiedoista ei myöskään saa muuttaa, paitsi ikääntymisen omistajan vaihtuessa.

Hevosen elämä
Kasvattien tulee viettää hyvä elämä eikä niitä saa "tappaa" alle 16 vuotiaina. Aina kun aiotte lopettaa hevosen ottakaa yhteyttä minuun ennen sitä. Kasvattia ei saa myöskään myydä eteenpäin vaan otan sen itselleni jollet itse pysty siitä huolehtimaan. Oreja ei saa ruunata kysymättä ensin minulta lupaa.
Hevoselle pitää myös osoittaa huomiota eikä sitä saa jättää nurkkiin seisomaan (esim. päiväkirja tai kilpaileminen tai jälkeläiset). Olisi toivottavaa, että jokaisella kasvatilla kilpailtasiin vähintään yhdet kilpailut jokaista ikävuotta kohden. Olisi myös toivottavaa, että kasvatti saisi ainakin yhden jälkeläisen.

Osoitteen muutokset yms.
Hevosen osoitteen muuttuessa on siitä ilmoitettava minulle sähköpostitse, ei riitä, että pistää sivuille linkin uuteen osoitteeseen!

Kasvattilistalta löytyy kaikki kasvatit kautta aikain syntymä järjestyksessä.

2007
s.
skp
varsa
emä
isä
00.00.00
skp
Varsa
Tamma
Ori

2006
4.8. Blixtarna KIF (swb) - kuollut
3.8. Splitter KIF - kuollut
2.8. Herttainen KIF - om. Hippiäinen
26.1. Spydig KIF (swb) - kuollut
19.1. Jonglör KIF - om. Spagetti
19.1. John Blud KIF - kuollut
18.1. Hallaharja KIF - om. Onnenpolle

2005
20.11. Hippiäisen Maitoparta - om. Chao
28.10. Hippiäisen Otto-Manni - om. Spagetti
23.10. Hippiäisen Kuurankukka - kuollut
23.10. Hippiäisen Tim-Antti - kuollut
16.10. HPP Raja-Sälli - kuollut
25.9. HPP Pelitär - om. Kirveltäjä
11.9. Hippiäisen Kultakorva - kuollut
28.8. Hippiäisen Ajattelijatar - kuollut

Kilpailutoiminta

Kilpailuja järjestetään mahdollisimman usein, mutta kilpailujen järjestäminen ei ole etusialla meillä.


Kuvien © Fetch, Tekstien © ilkiö